Újabb fejlesztések Jászalsószentgyörgyön

45 millió forintos támogatást nyert a Jászalsószentgyörgy Községi Önkormányzat a Cifrapalota óvoda és bölcsőde fejlesztésére – olvasható a település honlapján.

Az Önkormányzat 2016. májusában nyújtotta be a támogatási kérelmet a Terület– és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz. Az európai uniós pályázat sikeres elbírálásának köszönhetően 100 százalékos támogatású fejlesztés valósulhat meg a településen.

A támogatásból többek között kibővítik a jelenlegi egy bölcsődei csoportot,mely újabb munkahelyeket is jelent, felújítják a csoportszobák és kiszolgáló helyiségek burkolatát, korszerűsítik a melegítőkonyhát, valamint a villamosenergiát napelemmel megtermelt energiára váltják.

A település óvodájának korszerűsítésére mindig is nagy gondot fordított az Önkormányzat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a folyamatos fejlesztések, melyek az elmúlt évek során megvalósultak.

2008-ban 10 millió forint, 2011-ben 18 millió forint, 2012-ben 23 millió forint értékben végeztek fejlesztéseket, korszerűsítéseket az intézményben és környezetében.

Szöveg és kép forrása: jaszalsoszentgyorgy.hu

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x
()
x