Immár ötödik alkalommal tartották meg az Újévi koncertet Jászfényszarun, ahová az önkormányzat Képviselő-testülete munkájuk elismeréseként meghívta a városi intézményekben dolgozó, illetve már nyugdíjba vonult közalkalmazottakat, köztisztviselőket, közösségi aktivistákat.

A színvonalas rendezvényen igen szép számmal megjelenteket Győri János Bertalan alpolgármester köszöntötte, aki az önkormányzat újévi köszöntőjét tolmácsolva köszönetét fejezte ki az elmúlt évben végzett munkáért, valamint felvázolta a 2014-es év város előtt álló feladatait, melynek megvalósításához erőt és egészséget kívánt mindenkinek.

Ezt követően Pócs János országgyűlési képviselő, Jászapáti város polgármestere mondott köszöntőt, és jelképesen virággal kívánt jobbulást az akadályoztatása miatt távollévő polgármester asszonynak.

A Váci Filharmonikus Zenekar Farkas Pál vezényletével népszerű Strauss zenével, Pándy Piroska és Xavier Rivadeneira operaénekesek pedig musical, operett és opera dalokkal szórakoztatták a meghívottakat.

A nagy sikerű koncert zárásaként a karmester vezénylete mellett zeneszóra durrantak el a pezsgős dugók mosolyt csalva ezzel a vendégek arcára.

Végezetül a jelenlévők közös pezsgős koccintással köszöntötték az új esztendőt.