A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást F. Magdolna jászapáti lakos ellen.

A Készenléti Rendőrség megerősítő erői 2013. december 17-én 10 óra körüli időben a Jászapáti Parkerdőben tetten érték a 49 éves nőt, aki tölgyfát tulajdonított el a területről.

A nyomozók a beszerzett adatok alapján megállapították, hogy F. Magdolna az elmúlt napokban több alkalommal lopott el különböző méretű farönköket az erdőből, melyeket kerékpárja segítségével vitt otthonába. A rendőrök a helyi lakost előállították a rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Szintén a Készenléti Rendőrség járőrei érték tetten azt a három jászapáti lakost, akik 2013. december 17-én 9 óra körüli időben a Jászapáti Parkerdőben fűrésszel kivágtak és feldaraboltak egy tölgyfát, melyet egy babakocsira pakolva eltulajdonítottak.

A rendőrök a közelben fogták el a csoport tagjait, akiktől lefoglalták az ellopott fát. D. János 36 éves, Zs. Julianna 31 éves és O. Éva 34 éves helyi lakosok ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Jászberényi Rendőrkapitányság.

Forrás: police.hu