A Jászberényi Sportegyesület Kondor ITF Taekwon-Do Szakosztály versenyzői a jászberényi nemzetközi kupa után sem tétlenkednek! Hiszen, október 25-én Szlovéniában vettek részt a XI.Ahac Nemzetközi ITF Taekwon-Do Kupán.

eeerem

A versenyt Jászberénytől közel 500 kilométerre lé-vő Sentjur nevezetű kis városban rendezték, ahol még nem jártunk és érdekességképen még el kell mondani, hogy a magyar nemzeti színek a város színei. A helyi iskolaközpont tornacsarnokában három páston zajlottak a formagyakorlat és küzdelem versenyszámok, gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt korosztályban.

eerem

A 8 nemzet (Magyarország, Horvátország, Szlovénia, Szerbia, Szlovákia, Cseh Köztársaság, Bosznia és Hercegovina, Görögország) 22 klubjának 230 sportolója mérette meg magát felkészültségében.  A klubok indulói között sok válogatott versenyző indult és ez garancia volt a színvonalas formagyakorlatokra és látványos  küzdelmekre.

ereem

A 6 jászberényi versenyző Eperjesi Nándor edző vezetésével nagyszerűen szerepelve 4 arany-, 2 ezüst- és 2 bronzérmet szereztek. Külön köszönet illeti Bálint Zoltánt, aki pontozó és vezető bíróként tevékenykedett ezen a nemzetközi kupán.

erem

Jászberényi eredmények:

Formagyakorlat:

Banka Csaba serdülő fiú (zöld öv): 1.hely
Zsíros Adrián serdülő fiú (sárga öv): 1.hely
Szabó Bálint ifjúsági fiú (piros öv): 1.hely
Horváth Márton ifjúsági fiú (sárga öv): 2.hely
Fecske Kálmán felnőtt férfi (zöld öv): 1.hely

Küzdelem:

Tűzkő Olivér serdülő fiú (-50 kg): 3.hely
Szabó Bálint ifjúsági fiú (-62 kg): 3.hely
Fecske Kálmán felnőtt férfi (-57 kg): 2.hely

eremmcs

A Jászberényi Sportegyesület Kondor ITF Taekwon Do Szakosztály sportolói november 8-án, a Délvidéki Bácska Topolyán majd 15-én a Horvátországi Vinkovciban vesznek részt nemzetközi kupákon, ahol több gyermek és serdülőkorú versenyzőt indítanak el először.

A Horvátországi kupán szintén először szerepelnek majd a szakosztály versenyzői. Már a jövő évi VII. Lehel Vezér Nemzetközi Kupára invitálják az ottani szövetség klubjait, amit jövőre október 10-én kerül megrendezésre.

Az őszi-téli versenysorozat zárása december 6-án, Mikuláskor Szlovéniában történik a szokásos nemzetközi kupán!

Természetesen az edzések tovább folynak minden korosztályban és csoportban, ahová a téli időszakban is lehet jelentkezni és csatlakozni.

Eperjesi Nándor