Február 15-én rendezte háziversenyét a Yakuzak SE Jászfényszarun a Művelődési Házban, ahol négy tatamin folyt a küzdelem.

A karatékákat és szüleiket, valamint a meghívott vendégeket Sensei Agócs Tibor köszöntötte, aki ismertette a Yakuzák SE 2015. évi terveit és a készülő Y-Házzal kapcsolatos elképzeléseket, ahol az edzések és felkészülések mellett fontos szerepet kap majd a képzőművészeti és kulturális nevelés is.

Shihan dr. Karmazin György a WKO Shinkyokushin Branch vezetője, valamint a SHSZ ügyvezetője hangsúlyozta, hogy a karate nem csak versenysport, hanem életforma is, hiszen az itt tanultakat a gyerekek a felnőtté válás során hasznosítani tudják. Olyan elsajátítható eszközöket szereznek, amelyek segítik őket az életben.

Győriné dr. Czeglédi Márta, Jászfényszaru város polgármestere örömét fejezte ki, hogy települése adhat otthont ennek e versenynek. Külön méltatta a szülőket, köszönetét kifejezve, hogy biztosítják gyermekeiknek az edzéseken és versenyeken való részvételt.

Ezek a gyerekek képesek lesznek megvédeni önmagukat és társaikat, nyitottak lesznek a világra. Remélem még sok-sok ilyen rendezvény követi a mait itt Jászfényszarun – zárta a háziverseny megnyitóját a polgármester asszony.