II.Korea Siljeon Moodowon Szeminárium

A Jászberényi Sportegyesület Kondor ITF Taekwon-Do Szakosztály a novemberi szerbiai versennyel fejezte be az éves versenysorozatát.

A szakosztály versenyzői idén 6 nemzetközi kupán vettek részt és összesen 75 érmet szereztek!Ismét szép sikereket elérve de a legfontosabb az a fejlődés technikai és taktikai szinten,amit észre lehet venni a versenyzőkön versenyről,versenyre!

Nagyon sok idejük nem volt pihenni a sportolóknak,hiszen december 8-án,a Rákóczi úti edzőteremben rendezték meg a II.Korea Siljeon Moodowon Hungary Szövetséggel közös szemináriumukat,amire  félszázan érkeztek Szegedről,Salgótarjánból és Somoskőújfaluról a vendégek.

A különböző koreai harcművészeteket tömörítő szövetség (Hapkido, WTF Taekwondo, ITF Taekwon-Do) tagjaival nagyon jó kapcsolatban áll a jászberényi szakosztály. Ez év áprilisában már jártak itt Jászberényben,a Jászság fővárosában tehát már nem ismeretlenül jöttek sőt a salgótarjáni klubból már indultak az idei V.Lehel Vezér Nemzetközi ITF Taekwon-Do kupán is. A mostani “legyünk együtt napon” nagyon sok új önvédelmi technikákkal,küzdelmi rávezető mozgásokkal és küzdelmi technikákkal ismerkedtek meg a résztvevők,amit remélhetőleg be tudnak építeni a saját mozgásukba.

A Jászberényi Sportegyesület Kondor ITF Taekwon-Do Szakosztály külön köszönetet mond Kasza Ferenc,Kasza Péter, Szemerády Miklós és Illés Csaba mestereknek.Találkozunk a jövő évi szemináriumon,ami remélhetőleg újra ilyen jó hangulatban telik mint a mostani.

A jászberényi szakosztály tagjai a téli időszakban sem fognak unatkozni mert heti három edzéssel készülnek a tavaszi verseny időszakra és várnak mindenkit,akik megakarnak ismerkedni a Taekwon-Do harcművészettel vagy csak mozogni és egy jó csapathoz akarnak tartozni!

Eperjesi Nándor

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x