A Magyar Kupa megyei selejtező 3. fordulóját szerdán rendezték. A jászságból már csak két csapat volt érintett, a fortuna Jászboldogházát a kegyeibe fogadta, így játék nélkül erőnyerőként jutott tovább a következő körbe.
Jászfényszaru a második fordulóban bravúros győzelmet aratott Jászberény ellen, így bizakodva várhatta a következő ellenfelét a harmadik körre. Újra megyei I-es ellenfél következett, Martű lett a következő „áldozat”. A mérkőzésen nem sokáig kellet izgulnia a szép számmal kilátogató szurkolóknak, mert a kirobbanó formában futballozó hazai csapat gyakorlatilag 10 perc alatt elintézte magasabb osztályban játszó ellenfelét.

A félidőben már 5:0 volt az eredmény Jászfényszarunak. A második félidőre már egy teljesen átalakított csapat jött ki a hazaiaknál, köszönhetően az öt cserének. A játék képe semmit sem változott és folytatták a gólgyártást. A martfűiek teljesen alárendelt szerepet játszottak ezen a szerda délutánon, végül 9 kapott góllal kellett elhagyniuk a gondosan felújított Jászfényszarui gyepszőnyeget.

A mérkőzés jegyzőkönyvéből:

Jászfényszaru-Martfű 9:1 (5:0)

Góllövők:
Urbán Norbert 1’
Vaszicsku Zoltán 3’
Cseh Balázs 11’
Cseh Balázs 15’
Urbán Norbert 32’
Lukács Márton 48’
Csépány Dániel 68’ büntetőből
Tüdős Dávid 83’
Tüdős Dávid 87’