Jászfényszaru az országos táblán a Magyar Kupában

A Megyei Magyar Kupa 5. fordulójában az eddig kiválóan teljesítő Jászfényszaru Kunszentmártont látta vendégül. Az összecsapásuknak már a tétje is nagyobb volt, mert a győztes az országos táblára kvalifikálhatta magát.

A hazai nézőknek ismét nem kellett csalódniuk megfiatalított csapatukban.Több kezdőjátékosát is kénytelen volt nélkülözni Szabó Zoltán a jászságiak edzője.
A mérkőzés 8. percében már előnyhöz is jutott Jászfényszaru, a Jáger Péter buktatásáért jogosan megítélt büntetőt, Urbán Norbert lőtte be. Nem sokat kellett várni a második találatra sem, amely az egyik titán Rácz Máté jóvoltából született meg.
Ezután a kapuk felváltva forogtak veszélyben de a 35. percben Urbán indításából Baranyi László is bevette a vendégek kapuját. A félidő lefújása előtt egy kunszenti szabadrúgás csattant a kapufán.

A második félidő is hazai helyzetekkel kezdődött, Jáger Péter előtt több lehetőség is kínálkozott, melyek azonban kimaradtak.
A 67. percben aztán megtört a jég , a lesre játszó vendégek közül Jáger kilépett és a kapust is elfektetve belőtte csapata negyedik gólját.

A vendégcsapat megpróbálta megszerezni a becsület gólt, azonban a mai délutánon a hazai védelem masszívan állt a lábán. Az utolsó percben még egy KUTE kapufa zárta mérkőzést. A hazai nézők tapssal jutalmazták csapatuk teljesítményét a mérkőzés végén.

Jászfényszaru-Kunszentmárton 4:0 (3:0)

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x
()
x