Kezdetét vette az őszi-téli versenyszezon

A JSE Kondor ITF Taekwon-Do Szakosztály sportolói a nyári szünetet, a hagyományokhoz híven, a Jászdózsai edzőtáborral kezdték, melyet a sportág országos szövetsége által szervezett nemzeti edzőtábor követett. Utóbbin a szakosztály tagjai sikeres övvizsgát tettek, lépve ezzel a sportág egy magasabb színvonalára.
A nyári alapozó edzéseket követően 2015. szeptember 26-án a szlovéniai versennyel kezdetét vette az őszi-téli versenyszezon. Magyarországot a Bálint Zoltán által vezetett, öt versenyzőből álló csapat képviselte. A jászberényi sportolók az alábbi eredményeket érték el:

Formagyakorlat:
Serdülő fiú sárga öv:
Zsíros Adrián – 2. hely
Tűzkő Olivér – 3. hely

Ifjúsági lány zöld öv
Bábosik Boglárka – 2. hely

Küzdelem:
Bordás Arnold gyerek fiú -40 kg – 3. hely
Zsíros Adrián serdülő fiú -45 kg – 3. hely
Bábosik Boglárka ifjúsági lány -55 kg – 1. hely

 

epp
A csapat tagjai, balról jobbra:
Banka Csaba, Tűzkő Olivér, Bálint Zoltán,
Bábosik Boglárka, Zsíros Adrián, Bordás Arnold

Mindemellett szeptember folyamán a szakosztály tagjai két bemutatót is tartottak Jászberényben:
2015. szeptember 20-án, a jászberényi Autómentes napon és szeptember 26-án az Egészségnapon.
Látványos bemutatóikkal színesítették a rendezvények programját, illetve megpróbálták felkelteni a látogatók érdeklődését a Taekwon-Do iránt, valamint felhívni a figyelmet a térségben egyedülálló nemzetközi rendezvényünkre.

ep

Az őszi-téli versenyszezon kiemelt versenye ugyanis az általunk rendezett VII. Lehel Vezér Nemzetközi ITF Taekwon-Do Kupa és I. Eperjesi Nándor Emlékverseny.
Az eseményen az alábbi kategóriákban mérik össze erejüket és tehetségüket a versenyzők: formagyakorlat, küzdelem és idén először, a szakosztály korábbi vezetője, Eperjesi Nándor szívéhez is közel álló erő- és speciális töréstechnikai versenyszámokban.
A verseny 2015. október 10-én, Jászberény Bercsényi úti sportcsarnokában kerül megrendezésre 8:00 órától, amelyre sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődő és szurkolni vágyó, sportszerető vendéget!

A belépés ingyenes.

Soós László a Kondor ITF Taekwon-Do Szakosztály vezetője

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x