Lehetsz a szerkesztőnk!

Oszd meg velünk településed híreit! Küld el nekünk írásodat! Mutasd meg lakóhelyed értékeit! Ajánld településed rendezvényeit másoknak is!

Várjuk jelentkezésedet, ha szeretnéd a településeddel kapcsolatos híreket – névvel vagy anélkül – viszontlátni weboldalunkon.

Nem kell mást tenned, csak küld el írásodat üzenetben az info@jaszsagonline.hu címre.

Egy dolgot kérünk csupán. Tartózkodj a durva, sértő, közönséges kifejezésektől, írásaid legyenek kulturáltak és udvariasak.

Várunk!

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
2 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Benke Eszter
Benke Eszter
6 éve

Tisztelt Szerkesztőség!
Nekem kifejezetten tetszik az ötlet, szívesen csatlakoznék a programhoz.
Amint tudomásom lesz bármiről a környezetemben, akkor rögtön küldök valamit… 🙂

Előre is köszönöm a lehetőséget!

Tisztelettel: Benke Eszter

Barnáné Pittner Krisztina
Barnáné Pittner Krisztina
5 éve

Tisztelt Szerkesztőség! Köszönöm a lehetőséget! Ezentúl megosztom Önökkel programjainkat! “2017. május 13-án, szombaton rendezték meg Jászárokszálláson a Tisza 83′ Népzenei fesztivált. A fesztiválra több mint 20 népzenei együttes illetve szólista kapott meghívást. A találkozó fő célja, hogy a nyári Tisza ’83 Citera- és Népzenei tábor hangulatát kicsit visszavarázsolják, megismertessék és a tavaszi feltöltődést elősegítve zenei élménnyel és nem utolsó sorban baráti beszélgetéssel, élményeik megosztásával kezdjék a nyárra való felkészülést. A találkozón részt vett a Jászárokszállási Széchenyi István Általános Iskola és AMI Gyöngykoszorú népdalcsoportja, Délibáb citeraegyüttese, és Csirigli furulyacsoportja is, akik szép eredményeket értek el: Gyöngykoszorú népdalcsoport ARANY minősítés, Délibáb citeraegyüttes… Read more »

2
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x