A veresegyházi Medveotthon támogatásával weboldalunk “A medvék téli álma” címmel rajzversenyt hirdet a jászsági általános iskolák első osztályai számára.Kedves Gyerekek!
Hamarosan véget ér a tél, beköszönt a tavasz és vége a lustálkodásnak, a medve is előbújik barlangjából. Bizonyára Ti is hallottátok már, hogy a medvék téli álmot alszanak.
Szerintetek mit álmodhatnak?
Ti hogyan képzelitek, látjátok a medvét, amikor előbújik barlangjából?
Szerintetek, örül a tavasznak, vagy szeretne még lustálkodni?
Ragadjatok ecsetet és fessétek meg nekünk elképzeléseiteket!

Festésre fel! Vár Titeket a három medvebocs: Dönci, Barót és Hugi.
Az alkotásaitokat pedig a veresegyházi Medveotthon és a jászságonline.hu weboldal várja!

Kedves Tanító nénik!
Pályázzanak és nyerjenek ingyenes belépőt osztályukkal a Medveotthonba!

Bizonyára tudják – ha nem, most elmondjuk Önöknek -, hogy Közép-Európa egyetlen medvemenhelye 1998. november 24.-én nyílt meg Veresegyházon. A Medveotthonban 39 barnamedve, 16 kamcsatkai és 17 erdélyi medve él. A medvék számára fenyves erdő biztosítja a fára mászást,  két mesterséges tó az ivóvizet és egyben a játszóteret, hiszen a tóban lévő kárászok kergetése jó időtöltés számukra.
A menhelyre kerülő állatok elhelyezésükkor ivartalanítva lettek, hogy szaporodás ne fordulhasson elő, mert ilyen kis területen a bocsok nevelése a nőstény számára lehetetlen lenne. Ennek ellenére a gondozók nagy meglepetésére három medvebocs született az otthonban. A bocsokat saját biztonságuk érdekében elkülönítették, és a gondozók nevelik. A látogatók május 22.-től ismerkedhetnek meg Döncivel, Baróttal és Hugival, és részesei lehetnek a bocsok látványetetésének is.

Minden osztály 1 darab, minimum A/3-as vagy annál nagyobb méretű alkotással (montázs) pályázhat. A technika vízfesték.
Az elkészült festményekről készített fotót (maximum 2 megabyte méretben) csatolmányként kérjük feltölteni a https://jaszsagonline.hu/a-medvek-teli-alma-rajzpalyazat oldalon keresztül, legkésőbb 2013. március 3.-án éjfélig.

A szerencsés osztály egy napot tölthet ingyenes belépéssel a Medveotthonban.

A https://jaszsagonline.hu/a-medvek-teli-alma-rajzpalyazat oldalunkon az adatmezők kitöltésével tölthetik fel a csoportok rajzairól készült fotót, illetve adhatják meg a kért adatokat. Személyes adatokat nem kérünk, egy telefonszám megadása az értesítés, valamint a nyereménnyel kapcsolatos adatok pontosítása miatt szükséges. Az adatok közül az iskola nevét, a rajzokat készítő osztályt és a rajzokról készült fotókat megjelenítjük oldalunkon. A további adatokat a sorsolást követően azonnal töröljük.

Kérjük, hogy az oldalon meglévő valamennyi adatmezőt töltsék ki. A beérkezést követően minden beküldő visszaigazoló e-mailt kap, mely tartalmaz egy kódot. Ezek a kódok vesznek részt a március 5.-én bizottság jelenlétében végrehajtott sorsoláson.
A nyertes osztályt e-mailben és a megadott telefonszámon értesítjük, valamint nevét és iskoláját a honlapunkon a sorsolást követően közzétesszük.

A nyeremény a nyertes osztály képküldéskor megadott létszámának megfelelő számú belépő a veresegyházi Medveotthonba. Az utazást önerőből kell megoldani.

A rajzok weboldalunkra történő feltöltésével elfogadják a részvételi feltételeket.

(A képek feltöltése előtt a képeket át kell méretezni a megadott méretre. Ha nincs a gépen ilyen program akkor az alábbi linkre kattintva – www.kepatmeretezes.hu – könnyen elvégezhető és utána minden további nélkül feltölthető.
A megnyíló oldalon a csúszkát 600-ra kell állítani, majd a fájlok hozzáadása  gombra kattintva kiválasztani az átméretezni kívánt képet, majd a feltölt gombra kattintani. Ezt követően a jobb sarokban megjelenik az átméretezett kép, amit csak le kell tölteni a saját gépre, majd onnét feltölteni oldalunkra.)

A nevezéseket az alábbi jászsági települések általános iskoláiból várjuk: Alattyán, Jánoshida, Jászágó, Jászalsószentgyörgy, Jászapáti, Jászárokszállás, Jászberény, Jászboldogháza, Jászdózsa, Jászfelsőszentgyörgy, Jászfényszaru, Jászivány, Jászjákóhalma, Jászkisér, Jászladány, Jászszentandrás, Jásztelek, Pusztamonostor. Más településről beérkező pályázatokat nem tudjuk figyelembe venni!

Amennyiben kérdésük van a játékkal kapcsolatban írjanak e-mailt az info@jaszsagonline.hu címre vagy hívják a +3630/2067313 telefonszámot.

Várjuk az alkotásokat!

Köszönjük a Medveotthon támogatását!

Jó munkát kíván a jaszsagonline.hu csapata!