A jászberényi Állat- és Növénykert támogatásával weboldalunk az Állatok Világnapja alkalmából “Barátaink az állatok” címmel rajzversenyt hirdet a Jászság óvodái számára.
A rajzversenyen minden óvodai csoport egy darab közös alkotással (montázs) indulhat. A méret minimum A/3-as vagy annál nagyobb, a technika szabadon választott (vízfesték, tempera, zsírkréta, ceruza).

Az elkészült rajzokról készített fotót (maximum 2 megabájt méretben) csatolmányként kérjük feltölteni a https://jaszsagonline.hu/barataink-az-allatok oldalon keresztül, legkésőbb 2012. október 3.-án éjfélig.
Kérjük hogy, az oldalon meglévő valamennyi adatmezőt töltsék ki. A beérkezést követően minden beküldő visszaigazoló emailt kap, mely tartalmaz egy kódot. Ezek a kódok vesznek részt az október 4-én bizottság jelenlétében végrehajtott sorsoláson.
A nyertes csoportot e-mailben és a megadott telefonszámon értesítjük, valamint nevét és óvodáját a honlapunkon a sorsolást követően október 4-én 12 órakor közzétesszük.

A szerencsés csoport valamennyi tagja – óvónők és gyermekek – Állatkerti belépőket kap jutalmul a jászberényi Állat- és Növénykert felajánlásának köszönhetően.

Kedves Óvónénik!

A honlapunkon a https://jaszsagonline.hu/barataink-az-allatok linken elérhető oldalon az adatmezők kitöltésével tölthetik fel a csoportok rajzairól készült fotót, illetve adhatják meg a kért adatokat. Személyes adatokat nem kérünk, egy telefonszám megadása az értesítés, valamint a nyereménnyel kapcsolatos adatok pontosítása miatt szükséges. Az adatok közül az óvoda nevét, a rajzokat készítő csoport nevét és a rajzokról készült fotókat 2012. október 31-ig megjelenítjük a https://jaszsagonline.hu oldalunkon. A további adatokat a sorsolást követően azonnal töröljük.

A nyeremény a nyertes csoport képküldéskor megadott létszámának megfelelő számú állatkerti belépő (maximum 15 fő), amely 2012. december 31-ig használható fel. Az állatkertbe utazást önerőből kell megoldani.

A rajzok weboldalunkra történő feltöltésével elfogadják a részvételi feltételeket.

Vegyenek részt csoportjaikkal a játékunkban, hogy a gyerekek halljanak az Állatok Világnapjáról, fejlesszék kézügyességüket, rajzoljanak minél több állatot, minél nagyobb rajzot és mindezért akár még nyerhessenek is egy csoportos látogatást a jászberényi Állat- és Növénykertbe!

Amennyiben kérdésük van a játékkal kapcsolatban írjanak emailt az info@jaszsagonline.hu címre vagy hívják a +3630/2067313 telefonszámot.

Várjuk az alkotásokat!

jászságonline.hu

Köszönjük a jászberényi Állat- és Növénykert támogatását!

Az állatkert weboldala itt érhető el: www.jaszberenyzoo.hu